Lia Olguța Vasilescu, atac la PNL: “Ce partid de doi bani"
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
olguta
olguta

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu,  a postat  pe Facebook un mesaj  dur la adresa liderilor PNL, care sunt criticaţi pentru modul în care au reacţionat după condamnarea la cinci ani de închisoare în dosarul "Transformatorul" a ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu.  

“Ce partid de doi bani! Nici preşedintele, nici măcar pupilul care îşi datorează cariera politică lui Fenechiu şi a ajuns, la rândul său, ministru cu ajutorul acestuia, "nu comentează decizia Justiţiei". Aşa vă ia Gaia pe toţi şi voi vă pititi! De parca ar fi Justiţia Divina! Cel mai bun ministru la Transporturi, de câţiva ani încoace, care a deblocat fondurile UE, a facut să se ruşineze fetele mari din PNL! ”, a scris pe  contul de Facebook vicepreședintele  PSD.

Edilul Craiovei nu-l numeşte pe pupilul care şi-ar datora cariera politică şi postul de ministru lui Relu Fenechiu, dar sunt doi liberali ieşeni care au ajuns miniştri de când Fenechiu conduce PNL Iaşi. Este vorba de Tudor Chiuariu, fost ministru al Justiţiei în guvernul Tăriceanu, actualmente preşedinte al comisiei juridice din Senat şi Cristian Adomniţei, fost ministru al Educaţiei şi preşedinte în exerciţiu al CJ Iaşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel