Lia Olguța Vasilescu şi nemulţumirile poliţiştilor: Uită să spună un lucru
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatelor din Poliţie, a atacat-o dur pe Lia Olguța Vasilescu, anunţând că s-a decis organizarea, în cursul lunii următoare, a unor forme de protest, în faţa sediului central din Bucureşti al PSD. Olguța Vasilescu a avut o reacţie.

„Polițiștii sunt total defavorizați. Ordonanța 99 au modificat-o pervers", a zis, marţi, Dumitru Coarnă, la Antena 3.

Marţi seară, prezentă în studioul TVR1, Lia Olguţa Vasilescu a făcut o serie de precizări. „Noi am finalizat această lege a salarizării, care este la ora actuală la promulgare. Dacă nu o va promulga, va trebui să o trimită (n.r Klaus Iohannis) Parlamentului. Noi am făcut deja majorări salariale şi poate şi de aici este această nemulţumire a sindicatelor din Poliţie. În sensul că, de la începutul anului, am avut creşteri în educaţie, sănătate, administraţie, cultură şi astăzi, exact astăzi, a fost promulgată legea de aprobare a Ordonanţei 99, prin care s-au mai făcut creşteri salariale la cei din domeniul sportului, agricultură şi 15% la armată.

Ei, de aici nemulţumirea poliţiştilor, că s-au acordat 15% în plus militarilor şi personalului contractual din sistemul de apărare, şi nu s-au acordat şi celor din Ministerul de Interne. Dar, uită să spună un lucru: salariile erau net diferite. Cele din apărare erau foarte mici, (...) soldaţi cu 760 de lei. Am făcut nişte corecţii. (...) Nu ar trebui să fie o supărare", a spus, în cadrul emisiunii, Lia Olguţa Vasilescu.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel