Leş: Sorin Frunzăverde a contribuit la procesul de modernizare a Armatei României
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sorin Frunzăverde a contribuit, cu viziune şi pragmatism, la procesul de modernizare a Armatei României, se arată într-un mesaj transmis luni de ministrul demis al Apărării, Gabriel Leş.

'Vestea dispariţiei lui Sorin Frunzăverde m-a surprins şi m-a întristat nespus. Ca ministru al apărării naţionale în două mandate (martie-decembrie 2000, respectiv octombrie 2006-aprilie 2007), Sorin Frunzăverde a contribuit, cu viziune şi pragmatism, la procesul de modernizare a Armatei României şi s-a remarcat drept un susţinător necondiţionat al militarilor şi civililor care îşi desfăşoară activitatea în MApN.

Aflat la conducerea MApN în perioade pline de provocări în mediul politic naţional şi în cel de securitate regional şi global, Sorin Frunzăverde a asigurat echilibru şi măsură în gestionarea politicilor de securitate naţională, a contribuit la consolidarea statutului armatei noastre pe plan intern, drept una dintre instituţiile de bază ale societăţii româneşti, dar şi pe plan extern, ca un ambasador valoros al ţării noastre în lume, un partener şi un aliat de nădejde în cadrul organizaţiilor din care facem parte. Adresez un gând de mângâiere familiei greu încercate, pe care o asigur de toată compasiunea mea.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!', a arătat Gabriel Leş în mesajul său transmis pe site-ul armataromaniei.ro. Politicianul Sorin Frunzăverde s-a stins din viaţă, la 3 noiembrie 2019, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, el suferind de mai mulţi ani de o boală foarte gravă la rinichi, au declarat, pentru AGERPRES, reprezentanţi ai unităţii medicale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel