Leonard Miron: Eu și iubitul meu sărbătorim 12 ani de relație
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp
Leonard Miron a declarat, marți, în emisiunea Happy Hour de la ProTv, faptul că se iubește  cu un bărbat de mai bine de 12 ani.

Autor:Daniela Bodeanu

În urmă cu mai mulți ani, vedeta de la TVR a reconoscut că este homosexual și  din această cauză,s-a confuntat cu un val de jigniri și declarații răuvoitoare din partea unor pesoane din showbizz,dar și din partea unor persoane necunoscute.

La momentul respectiv, în presă s-a creat un scandal atât de mare încât mama acestuia a fost foarte afectată,iar  Leonard Miron a fost nevoit să plece din țară pentru a-și găsi liniștea.

Mai mult decât atât,în februarie,realizatorul TV și-a dat demisia din Televiziunea Română, pe motiv că era discriminat din cauza orientării sale sexuale de către conducere și că simțea iminența unei concedieri.Acesta și-a acuzat șefii de neprofesionalism și de faptul că în loc să țină cont de abilitățile sale profesionale,îi interesa cu cine își împarte el aștenuturile.

 „Vreau doar să nu fiu judecat, nu spun că  ce fac eu e bine. Mama întotdeauna a știut de prietenii mei, nu era nicio problemă. Singurul lucru care o deranjează pe mama sunt prostiile care se scriu în presă,”a declarat acesta.

Leonard trăiește în Marea Britanie de câțiva ani, alături de iubitul său,Miguel, cu care sărbătorește, în curând, 12 ani de relație.

„Eu nu am avut niciodată rețineri să ies cu persoanele cu care eram. Nu m-am sărutat cu un bărbat în public, sunt lucruri care nu se fac. E normal în Amsterdam, dar eu cu prietenul meu nu suntem aşa. Anul acesta sărbătorim 12 ani de relație. Mi-e dor de prietenii de aici, nu mi-e dor de răutate, de invidie, de lumea de aici,” a declarat Miron la Happy Hour.

Întrebat dacă se simte fericit,acesta a răspuns afimativ,cu excepția unui singur lucru:și-ar fi dorit un copil.

Surprinzător este faptul că în ciuda orintării sale sexuale,acesta a spus: „Nu sunt de acord cu ideea de oficializare între persoanele de acelaşi sex, chiar dacă poate părea ciudat.”

Leonard Miron are 44 de ani și este absolvent al Facultății de Medicină,dar a devenit cunoscut după ce a fost gazda mai multor emisiuni difuzate la Tvr.După plecarea în Anglia acesta a lucrat la două companii aeriene britanice ca steward,iar în prezent, a declarat că lucrează la o bancă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel