Leonard Miron, de la prezentator TV la șeful stewarzilor la British Airways
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
miron
miron

Cunoscutul prezentator TV, Leonard Miron, a devenit de o săptămână șeful stewarzilor de la British Airways. Voi coordona activitatea însoţitorilor de bord ocupându-mă de respectarea standardelor de performanţă în calitatea serviciilor şi siguranţă zborului a celor care se află zilnic la peste 10.000 m altitudine, a declarat Miron.

Parte a slujbei este realizarea unor zboruri de inspecţie a calităţii şi siguranţei, minimum patru pe lună, dar la cum mă cunosc cred că o să sar bine de limita asta minimă, a spus pentru Click!, fosta vedetă TV.

Miron a povestit că i-a fost foarte greu și că a trebuit să se "lupte" pentru acest post cu câțiva candidați britanici, dar până la urmă românul a ieșit învingator.

"Eram convins că nu am prea multe șanse, dar am vrut să capăt experiența unui interviu de o asemenea anvergură. Joia trecută, cand am primit telefonul, am crezut că sunt la 'Plasa de stele'. Eram în taxi și am început să plâng ca la o telenovela proastă", a declarat fostul prezentator TV.

Acesta recunoaște că va câștiga mult mai bine, dar menționează că va avea și mai multe responsabilități. De acum înainte românul va coordona activitatea însotitorilor de bord, ocupandu-se de respectarea standardelor de performanță în calitatea serviciilor și siguranța zborului.

Dupa ce ani de zile ne-a obișnuit cu emisiunile sale de la TVR, în 2005 Leonard s-a mutat la Londra unde a lucrat ca steward la EasyJet, iar în 2008 s-a angajat la British Aiways.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel