Leon, operat pentru a patra oară. Kamara, mesaj emoționant
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Leon, fiul lui Kamara, va trece astăzi prin cea de-a patra operație de transplant de celule stem. Mesajul emoționant al artistului pentru fani și apropiați. 

Micuțul Leon, fiul lui Kamara, în vârstă de 5 ani se pregătește pentru cea de-a patra operație de celule stem ce va avea loc într-un spital din Turcia. 

"Léon face mâine cea de a patra intervenție cu celule Stem. Progresele sunt din ce în ce mai evidente. Cu Voia Bunului Dumnezeu, Leon va avansa pas cu pas și ne va aduce și mai multe zâmbete. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și ne susțin", a fost mesajul postat de Kamara, pe pagina personală de Instagram

Vezi și: Andra și Cătălin Măruță își aniversează fetița. Mesaj emoționant

Leon suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat cu tripareza spastică, la scurt timp după naștere. Problemele de sănătate au început încă din prima zi de viață și i-au afectat copilului partea stângă a creierului, cea responsabilă de zona motorie. 

Vezi și: Kamara, eveniment important: S-a ridicat pentru prima dată

 
 
 
View this post on Instagram

Léon face mâine cea de a patra intervenție cu celule Stem. Progresele sunt din ce în ce mai evidente. Cu Voia Bunului Dumnezeu, Leon va avansa pas cu pas și ne va aduce și mai multe zâmbete. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și ne susțin ❤️❤️❤️ #incaunpaspentruleon #leon #kamara #livhospital #romania #istanbul

A post shared by Kamara????⭕ (@kamara_official) onJul 23, 2019 at 9:50am PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel