România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 11 sep 2019 / 13:21
Caz Caracal. Ce se întâmplă cu oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă
Legiștii reconstituie oasele Alexandrei Măceșanu în baza fragmentelor găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă. 

Practic, fiecare fragment osos va fi reconstruit și verificat dacă este sau nu compatibil cu viața, au declarat, miercuri, pentru Mediafax, surse din anchetă. Surse din anchetă au declarat, miercuri, că se încearcă reconstituirea oaselor găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă, din Caracal. Nu va fi reconstituit întreg corpul, spun sursele citate, ci, de exemplu, dacă un fragment osus era din tibie, osul reconstituit va fi tibia. Dacă, însă, se constată că unul dinte fragmentele osoase găsite face parte din craniu, atunci se va reface craniul.

Practic, legiștii din cadrul INML sunt puși de anchetatori să reconstituie fragmentele osoase din care provin probele, iar în cazul în care se constată ca acele oase sunt incompatibile cu viața, atunci, ca o concluzie, gradul de deces al Alexandrei poate fi mai mare.

Familia Măceșanu a luat decizia de a cere o altă expertiză în străinătate

 

Familia Măceșanu a luat oricum decizia de a cere o altă expertiză în străinătate, pentru a se stabili dacă din fragmentele osoase găsite se poate reconstitui corpul Alexandrei.

„O să trimitem în străinătate nu doar pentru expertiză, pentru a stabili dacă ADN-ul pe care dânșii l-au constatat este real, ci și o expertiză care să stabilească dacă se poate reconstitui corpul Alexandrei. Există astfel de experți pe lumea asta. NU știu cum de România nu are. Eu am găsit în afară”, a mai afirmat unchiul Alexandrei Măceșanu.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro