Legile Justiției și OUG 51. PSD A DECIS: sesizează CCR
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Membri PSD / Foto Agerpres
Membri PSD / Foto Agerpres
PSD sesizează luni CCR cu privire la asumarea răspunderii Guvernului pe legile justiției și OUG 51.

Vicepreședintele PSD Gabriel Zetea a anunțat, luni, că PSD va depune în cursul zilei sesizările la Curtea Constituțională cu privire la asumarea răspunderii Guvernului pe modificarea legilor justiției și a OUG 51 privind transporturile.

„În ceea ce privește asumarea răspunderii Guvernului pe legile justiției sau pe OUG 51, PSD a pregătit deja sesizări de neconstituționalitate către CCR, pentru că, dacă vorbim de legile justiției avem deja un referendum aprobat în România prin voința poporului român, care s-a exprimat foarte clar că nu își dorește modificări pe legile justiției prin OUG sau ordonanțe mascate. Vom seziza CCR, care sunt convins că ne va da dreptate și va opri această practică neconstituțională.Modifucprile pe care Guvernul și le dorește sunt deja în procedură parlamentară avansată de aprobare, iar documentele PSD vor fi depuse astăzi la CCR", a spus Gabriel Zetea, după ședința PSD.

Biroul Permanent Național al PSD s-a reunit, luni la Parlament de la ora 10.00, pentru a aproba sesizările pe care social-democrații le vor depune la CCR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel