Data publicării:

Legendele urbane cu aligatorii din canalizări sunt... adevărate. Ce au surprins camerele de filmat într-o conductă (VIDEO)

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
captură video
captură video
Dacă noi, europenii, avem, de regulă, şobolani  prin canalizările chiar şi din oraşe, americanii - în special cei din sud - au... aligatori. Înspăimântător este că unele exemplare care mişună prin conducte pot avea chiar şi câteva sute de kilograme.

Se pare că legenda urbană care vorbeşte despre aligatorii care se plimbă liberi prin canale este adevărată. Autoritățile din Oviedo, Florida au efectuat un control în zona subterană a orașului şi au avut parte de o descoperire uluitoare. Echipajul a surprins pe camele un aligator de aproape doi metri într-una dintre conductele din centru, relatează Business Insider.

Un robot dotat cu o cameră de filmat a fost ghidat în canalele de sub oraș, iniţial pentru o investigare mai îndeaproape a unor cratere care apăruseră pe drumurile de la suprafață şi încurcau traficul. Cu siguranţă, lucrătorii de la primărie nu se așteptau să dea peste un aligator! Imaginile sunt de-a dreptul înspăimântătoare. „Doar un alt motiv pentru care nu ar trebui să te plimbi prin canale”, a declarat un purtător de cuvânt despre descoperirea făcută. „În timpul inspecției de vineri, după cum puteți vedea și în videoclip, am dat peste un aligator de aproape doi metri”, a adăuga acesta. 

                                       

Youtube video image

Imaginile arată exact momentul când robotul se întâlnește cu aligatorul. La vederea luminilor puternice, animalul s-a speriat şi s-a îndepărtat. Clipul video amintește de legenda urbană care a servit drept inspirație pentru filmul „Alligator” din 1980. Mulți dintre new-yorkezi au motive să creadă că acesta nu este un mit, ci realitate, mai ales cei care au fost martori la momentul când un aligator a ieșit din canal în Queens în 2010. 

Imaginile au fost făcute publice pe rețelele de socializare, iar internauții au fost șocați să afle că în canale pot fi găsite astfel de reptile. „Oh, asta e de-a dreptul înfricoșător”/ „N-aș vrea să văd așa ceva niciodată”, a scris câțiva dintre internauți, în timp ce alții s-au întrebat cum este posibil ca un aligator să ajungă în canalele subterane ale orașului. 

Administratorul orașului a susținut că este posibil că aceste reptile să migreze din iazurile cu apă pluvială, folosit pentru a preveni inundațiile în timpul furtunilor. 

Trebuie ştiut că aligatorii sunt cele mai mari reptile din SUA, uneori ajungând să cântărească chiar şi peste 450 de kilograme. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel