Data publicării:

Legea Iohannis și bătălia pentru prezidențiale. Tache, Ciuvică și Chirieac, analiza săptămânii

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Miercurea Neagră, la DCNews
Miercurea Neagră, la DCNews
Analistul politic Bogdan Chirieac, Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, și Diana Tache vă așteaptă la o nouă ediție a emisiunii Miercurea Neagră.

În data de 25 septembrie 2024, începând cu ora 12:00, Bogdan Chirieac, analist politic, Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, și Diana Tache, jurnalistă Sursa Zilei, vă așteaptă la o nouă ediție a emisiunii Miercurea Neagră.

Principalele subiecte dezbătute în această săptămână sunt:

1.⁠ ⁠Legea pentru Iohannis creează conflicte nu doar în coaliție, ci și în interiorul PNL: Ciucă îl acuză pe Ciolacu că nu a respectat înțelegerea pentru ca proiectul să treacă / Cataramă susține că majoritatea parlamentarilor PNL nu-l vor, de fapt, pe Iohannis pe listă: “Ne reduce șansele în alegeri”.

2.⁠ ⁠Cu un viitor politic incert, Iohannis își vrea consilierii pe liste la Parlament.

3.⁠ ⁠Înalta Curte așteptată să decidă, după mai bine de un an, dacă familia Iohannis pierde și a doua casă și dacă statul va recupera proprietățile și banii încasați din chirii, cu care președintele și-a achiziționat alte trei “căsuțe”.

4.⁠ ⁠Campanie electorala intră în etapa pe fiscalitate: Marcel Ciolacu susține impozitul progresiv; Geoană propune reduceri de taxe și impozite; Lasconi vrea redirecționarea taxei de sănătate către sistemul medical privat.

Emisiunea va fi transmisă pe DC News, DC News TV, Știri Diaspora, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale DC News, miercuri, 25 septembrie 2024, de la ora 12:00.

Rămâneți alături de noi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel