Lege căsătorie LGBT. Ivan, reacție la adresa lui Barna
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Cătălin-Ivan- Foto Facebook
Cătălin-Ivan- Foto Facebook
Europarlamentarul Cătălin Ivan a reacționat, pe pagina sa de Facebook, cu privire la o declarație a liderului USR, Dan Barna, care ar susține o eventuală lege care să permită căsătoria între persoane LGBT.

După ce liderul USR, Dan Barna, a declarat la emisiunea Marius Tucă Show că ar vota o lege privind căsătoriile între persoane de acelaşi sex, reacția lui Cătălin Ivan nu a întârziat să apară:

Ca să nu spuneți că nu v-am spus... Am înteles că valul de ură împotriva lui Dragnea a fost mare pentru că era firesc să fie așa, am înțeles și manipularea cu votatul partidelor mari pentru a nu risipi voturile. Ceea ce nu am înțeles, este de ce ar vota cineva un partid care este declarat împotriva a tot ceea ce este românesc. Bănuiesc că sunt unii care și-ar lua acum votul înapoi. Mai mult ca sigur vor fi și mai mulți în perioada următoare. După ce vor ajunge la guvernare, USR și Plus își vor arăta adevărata agendă. Eu voi fi tot aici. Mai vorbim atunci. a scris Cătălin Ivan, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel