Lecții gratuite de limbă germană. O profesoară din Botoșani îi învață pe internauți să numere gropile din asfalt. VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video: Facebook Olivia
Captură video: Facebook Olivia
O tânără din Botoșani îi învață pe internauți să numere în limba germană gropile din asfalt.

Gropile din asfalt sunt folosite pentru pentru a ilustra lecțiile de limbă germană. Se întâmplă în județul Botoșani, acolo unde o tânără profesoară, revoltată de starea proastă a drumurilor, a decis să facă o ironie la adresa autorităților incapabile să rezolve această problemă. Ea a numărat gropile din asfalt în limba germană. Și da, a avut ceva de numărat.

„Salut, eu sunt Olivia, bun venit la o nouă lecție de germană. Azi vom învăța să numărăm în limba germană și vom și vizualiza ce învățăm pentru a memora mult mai bine. Tocmai am intrat în județul Botoșani și am observat că aici chiar avem ce să numărăm”, își începe lecția pe Facebook, Olivia.

Urmează numărătoarea, în limba germană. Profesoara s-a oprit la 20, atâtea gropi a găsit pe porțiunea de drum unde și-a ținut lecția.

„Asta a fost lecția de astăzi. Dacă doriți să exersați puteți și voi să veniți aici. Vreau să mulțumesc administrației publice pentru susținerea acordată și pentru această oportunitate unică”, și-a încheiat ironic lecția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel