Lecție dură pentru Diana Buzoianu, deputată USR. Cum i-au fost blocate anumite proiecte
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FACEBOOK DIANA BUZOIANU
FACEBOOK DIANA BUZOIANU
Deputata Diana-Anda Buzoianu (USR) a participat la emisiunea „Generația Schimbării” de la DC News TV, unde a vorbit despre provocările unui parlamentar tânăr.

„O lecție dură pe care am învățat-o este că, spre deosebire de mediul privat, de unde am venit, tu poți să faci totul perfect, să ai proiectul scris perfect, să te consulți cu toți experții și să fie un proiect care, cu adevărat, să ajute românii, dar dacă nu există voință politică, acel proiect îți va fi blocat. Este foarte dur să vezi asta și e o schimbare dramatică de perspectivă. Decizia nu mai este doar la tine, ci la un întreg parlament care arată într-un anumit fel. La un moment dat, există o majoritate politică care, strict din cauza oportunității politice, să nu fie de acord cu proiectele tale.

Eu încerc să o spun într-un mod frumos, realitatea este că sunt blocate multe proiecte care ar fi putut să schimbe viața românilor. Lecția de fapt este asta - și dacă îți sunt blocate proiectele, tu ca politician, tu ca parlamentar, nu ai foarte mult timp să îți plângi de milă, trebuie să treci la următorul proiect, să te lupți pentru următoarea misiune. Asta e o învățătură care a luat ceva timp, să te ridici constant și să mai depui încă un proiect, pentru că lumea te-a trimis acolo ca să ai speranță că poți să îndrepți niște lucruri și să poți avea energia necesară pentru a duce mai departe bătăliile. Am trecut 5 proiecte până în momentul de față, dar mi-au picat mult mai multe”, a precizat deputata USR, Diana Buzoianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel