Data publicării:

Lecție de politică după ce Mihaiu a pierdut Sectorul 2. Povestea stâlpișorilor va rămâne

Autor: Doinița Manic | Categorie: Politica
WhatsApp
Radu Mihaiu, primar Sectorul 2 Foto: Crișan Andreescu
Radu Mihaiu, primar Sectorul 2 Foto: Crișan Andreescu

Victoria fără doar și poate a primarului Ciprian Ciucu la alegerile de duminică arată că printr-un proiect bine definit, dar și un strop de noroc, cetățenii te pot vota în mod covârșitor.

Jurnaliștii Oana Stănciulescu și Emilian Isăilă au dezbătut acest subiect la emisiunea #Rezist din ziua de după alegerile din 9 iunie, la DC News TV.

Cei doi au căzut de acord că „ajutorul invizibil” al lui Ciucu la Sectorul 6 a fost faptul că această parte a Bucureștiului practic nu a avut primar până la mandatul său, așa că și provocarea administrativă a fost una mai mică. Până la urmă când nu primești niciodată nimic, chiar și dacă ai primi puțin ți s-ar părea mult, au concluzionat cei doi.

Ce s-a întâmplat la Sectorul 2?

„Trebuie să ai un proiect. Radu Mihaiu de la Sectorul 2, în opinia mea, a avut un proiect, dar nu a fost bine comunicat. De exemplu eu stau în Sectorul 2 și sunt foarte mulțumit de stâlpișori, deși am mașină.

A creat o polarizare foarte mare în jurul acestui proiect care până la urmă i-a erodat poziția. La Mihaiu nu a fost o confruntare politică, ci pur administrativă. Deși e un bun comunicator și s-a dus și a vorbit cu oamenii, a enervat foarte mult, iar ideea nu a fost înțeleasă”, a explicat jurnalistul senior editor la Spot Media.

Citește continuarea pe dcnewstv.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel