Lecția superbă dată de un pensionar din România. Nu a dorit să-i fie făcut public numele
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Un pensionar din Galați a găsit un portofel în care se aflau peste 6.000 lei, cupoane și tichete de masă.

Portofelul a fost pierdut miercuri într-o zonă aglomerată a orașului Galați. Potrivit polițiștilor, în jurul orei 13.25, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați s-a prezentat un bărbat în vârstă de 72 de ani care a declarat faptul că a găsit un portofel pe o bancă situată în zona unui magazin alimentar și a venit pentru a-l preda la poliție în vederea identificării persoanei care l-a pierdut.

Polițiștii au aflat că în interior se aflau 6.116 lei, 6 tichete de masă, 4 cupoane de pensie și 11 cupoane de călătorie pentru pensionari.

În urma verificărilor efectuate a fost identificată persoana care figura cu numele în cupoanele de pensie, o femeie în vârstă de 79 ani din municipiul Galați. Persoana a fost contactată și invitată să se prezinte la sediul instituției, în vederea clarificării acestei situații. Ea le-a povestit polițiștilor că făcuse un împrumut.

„Femeia, cu lacrimi în ochi, a precizat faptul că în jurul orei 10.00 a scos de la o casă de ajutor reciproc o sumă mai mare de bani pe care a pus-o în portofelul pe care îl avea asupra sa. Când se îndrepta spre casă în jurul orei 13.00, s-a așezat pe o bancă pentru a se odihni, iar sacoșele cu mai multe produse pe care le cumpărase precum și portofelul le-a așezat lângă ea, pe bancă. La plecare a uitat portofelul pe bancă. Portofelul împreună cu tot ceea ce se afla în el a fost restituit femeii”, a anunțat IPJ Galați.

Bărbatul de 72 de ani care a găsit portofelul nu a dorit să-i fie făcut public numele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel