Lecția pe care ar trebui să o învețe Raluca Turcan. Bogdan Chirieac: A fost STÂNCĂ. Chestiuni de CARACTER!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Analistul politic Bogdan Chirieac a explicat de ce Raluca Turcan a anunţat că nu mai sunt bani de pensii în România, dar a tras şi un semnal de alarmă privind modul în care acestea vor fi plătite în cele din urmă.   

”Florin, eşți dispus să joci la poker până şi banii de pensii. De mai bine de o lună mă țin de capul tău şi-ti spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pentru că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre in postările de pe Facebook” acuză ea. 

”Momentul acesta este o rușine pentru PNL şi cred că Preşedintele PNL ar trebui să-şi depună demisia, împreuna cu echipa de negociere!” conchide Raluca Turcan într-un mesaj pe un grup intern al PNL. 

Lecția pe care ar trebui să o învețe Raluca Turcan

"Ar trebui să învăţăm chestiuni de caracter, ne-ar ajuta enorm. D-na Raluca Turcan a fost stâncă lângă dl Orban, până nu a mai fost dl Orban. Apoi a fost stâncă lângă dl Cîţu, iar acum dl Cîţu are probleme. O să fie stâncă lângă dl Ciucă până când nu va mai fi dl Ciucă. Şi în final o să fie stâncă lângă dl Iohannis până îşi va termina mandatul. Asta cu pensiile şi salariile e o falsă problemă, cred. Guvernul, după ce se va învesti, se va împrumuta. Şi va plăti pensiile şi salariile. Problema e alta şi merită să ţinem minte asta: ca să le plătim, trebuie să ne împrumutăm, dar trebuie să dăm şi banii înapoi. Altfel, sunt convins că în decembrie oamenii vor primi şi pensiile şi salariile", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Cine pierde în alianţa PSD-PNL

Întrebat dacă soluţia rezolvării pe viitor a unor astfel de probleme stă în ziua votării, Bogdan Chirieac a răspuns că "s-a pus degetul pe rană". Acesta a spus şi cine pierde în această alianţă. 

"Poporul muncitor trebuie să conştientizeze importanţa votului pe care îl dă. Că l-au dat după ureche şi s-au trezit cu Nicuşor Dan şi Clotilde Armand, iar ulterior au venit şi au întrebat ce fac. Chestiunile astea cu PNL-ul lovit adânc în inimă, că s-au aliat cu ciuma roşie... Singurul partid care pierde din alianţa asta e PSD, care a câştigat alegerile din decembrie anul trecut. PNL-ul câştigă, că rămâne la guvernare. Ce se întâmplă în 2024 nu ştiu, dar pe ei nu îi interesează. Sper doar să facă pragul de 5%, să intre în Parlament, să nu aibă soarta PNŢCD-ului. 

PNL a pierdut alegerile de anul trecut şi dă în continuare premierul. Cel care pierde acum, în mod evident, este PSD-ul. Că încearcă lumea să îndulcească lucrurile, e altceva, dar ăsta e adevărul. La meciul politic, prin faptul că au pierdut premierul, PSD a pierdut", a mai spus analistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel