Lecția lui Mercur retrograd pentru o zodie. E tot ce contează!
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Lecția lui Mercur retrograd pentru Fecioară/ foto pexels Jill Wellington
Lecția lui Mercur retrograd pentru Fecioară/ foto pexels Jill Wellington
Prima retrogradare a lui Mercur din 2022 vine cu o lecție importantă pentru o zodie. 

Mercur, guvernatorul Fecioarei, începe retrogradarea în casa a șasea, lângă Saturn. Recomandarea astrelor, pentru săptămâna 10-16 ianuarie 2022, este să fiți liniștiți și serioși la locul de muncă. ”Munciți, dar priviți totul foarte simplu la locul de muncă, pe principiul: ce am de făcut, aia fac!” a atras atenția astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu.

”Marte este în casa a patra și Jupiter în casa a șaptea, să nu uităm. Să vorbim despre zona afectivă. De altfel, tot anul 2022, pentru nativii Fecioară, zona afectivă este cea care contează. Până la relație, iubit, partener, trebuie să aveți grijă de voi, de sănătate. Mercur lângă Saturn pot să provoace momente în care aflați rezultate care nu vă convin. Poate că este exact momentul potrivit să vă axați mai mult pe propria persoană. Casa a cincea vorbește despre copilul interior, despre moștenirea primită, despre cum ne lăsăm să fim fericiți, despre ceea ce învățăm sau îi învățăm pe alții, iar Luna Plină va fi tot pe baza tot pe axa 5-11, deci întoarceți-vă către voi” a spus astrologul Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei Fecioară, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 10-16 ianuarie 2022. 

”Mercur retrograd va fi în perioada 14 ianuarie - 4 februarie. Chiar dacă se termină pe 4 februarie, efectele sale vor dura până pe 10 martie 2022. Își începe retrogradarea în Vărsător și se va duce în Capricorn. În primă fază vor fi afectate semnele fixe: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, iar în a doua fază vor fi afectate semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.” a atenționat Daniela Simulescu. 

Mercur retrograd, folosit adesea într-un sens negativ, este un eveniment astrologic menit să ne ajute, dar cu o condiție esențială: dacă înţelegem mesajul pe care vrea să ni-l transmită. 

Iată cum va influența zodia Fecioară: 

Mercur este guvernatorul vostru, deci este o perioadă importantă şi pentru voi pentru că Mercur se va întoarce din casa a 6-a în casa a 5-a. Iarăşi vorbim despre iubirea de sine. Cei care aveţi copii, veţi trece prin nişte evenimente legate de aceştia, cei care nu aveţi copii, vorbim despre voi. Ei, Mercur retrograd se întoarce acolo, unde avem şi Venus retrogradă, unde avem şi Pluto şi Soarele pentru o bună bucată de timp. Ce înseamnă asta? Relaxare, iubire de sine, afecţiune, linişte, pasiunile voastre. 

Citește mai multe aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel