Lăzăroiu: PSD folosește comasarea pentru a se despărți de PNL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
sebastian lazaroiu dc
sebastian lazaroiu dc

Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu consideră că PSD va folosi o eventuală comasarea a prezidențialelor cu europarlamentarele pentru a se separa de PNL.

"Deci am intuit bine. PSD vrea sa se despartă la prezidențiale de PNL și comasarea cu europarlamentarele e un motiv bun, cele doua partide fiind în familii politice diferite în PE și nu pot candida împreună. PNL nu s-a prins ce e cu ideea asta. A crezut ca e în favoarea lui Crin, că ajunge mai repede președinte. Dar cred că între timp s-au gândit și ei mai bine...", scrie Lăzăroiu pe Facebook. Premierul Victor Ponta a recunoscut că a vorbit cu Traian Băsescu despre comasarea alegerilor prezidențiale cu cele europarlamentare. Vicepreședintele PNL, Daniel Chițoiu, a declarat și el că USL ia în considerare organizarea concomitentă a celor două scrutine.

Șeful Executivului a explicat că organizarea alegerilor prezidenţiale în acelaşi timp cu cele europarlamentare ar asigura o campanie electorală de doar 1-2 luni şi ar evita situaţia în care România s-ar afla în perioadă electorală pe parcursul unui an întreg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel