Lăzăroiu: Boc ar trebui declarat erou. El şi Băsescu au salvat poporul, trăgându-l după ei cu forţa
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat, joi, că nu trebuie ca premierul Emil Boc să demisioneze pentru rezultatele activităţii guvernamentale, ci dimpotrivă, ar trebui declarat erou, pentru că, împreună cu preşedintele Traian Băsescu, au salvat poporul, „trăgându-l după ei cu forţa“.

„(PDL şi Emil Boc - n.r.) au luat România de la un deficit de aproape 10% în ianuarie 2010 şi au adus-o la un deficit de 6,5%, iar anul acesta ne îndreptăm spre un 4,4. Deci, cine reuşeşte să echilibreze într-o perioadă atât de scurtă bugetul nu cred că ar trebui să-şi dea demisia din partid, ar trebui să fie declarat erou, după părerea mea, pentru că asta s-a întâmplat. Cu sacrificii mari. În special premierul“, a spus  Lăzăroiu pentru Gândul.

În acest context, consilierul prezidenţial a spus că PDL nu a fost tocmai solidar cu Boc, însă acesta a reuşit să scoată poporul din criză şi să salveze România de la dezastru.

„Premierul a tras după el, şi împreună cu preşedintele, au tras tot poporul după ei, cu forţa. Oamenii au fost nemulţumiţi, nu au vrut să înţeleagă. Era şi greu într-o atmosferă creată de trusturile de presă în care peşedintele şi premierul erau împotriva poporului. Deci pe fondul ăsta de zgomot şi minciuni, totuşi România a mers înainte şi a fost salvată de la un dezastru“, a încheiat Lăzăroiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel