Lazăr, premiat de GDS. Herjeu: Îmi cer iertare... Am fost complice
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Radu Herjeu
Radu Herjeu
În contextul scandalului decorării de către Grupul pentru Dialog Social (GDS) a lui Augustin Lazăr, Procurorul General al României,  Radu Herjeu a lansat critici dure într-o postare pe o reţea de socializare.

'Aud că, după Societatea Timișoara, și Grupul pentru Dialog Social îl va premia pe Augustin Lazăr pentru... mă rog, ei știu pentru ce. Aștept ca și Asociația Foștilor Deținuți Politici să-l decoreze, ca să pot ieși public, în sfârșit, să-mi cer iertare că am participat la Revoluția din 1989! Mă rog, că am fost complice la lovitura de stat!

#Scârba_Îngroapă_România' a subliniat pe facebook, Radu Herjeu.

Premiu pentru anticorupţie, în contextul acuzaţiilor de 'torţionar' comunist


Grupul pentru Dialog Social a anunţat că, miercuri, 17 aprilie, la sediul GDS, va avea loc ceremonia de decernare a premiului GDS pe anul 2018, care îi revine lui Augustin Lazăr. GDS a anunţat înca din 1 februarie cui ii va acorda aceasta distincţie pentru merite deosebite în lupta anti-corupţie.

Distincţia vine in contextul acuzaţiilor grave, care planează asupra Procurorului General al României, Augustin Lazăr, că ar fi fost torţionar din  aparatul represiv al regimului comunist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel