Lavinia Pîrva, adevărul despre sarcină: Copilul va veni în viața noastră
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Lavina Pîrva a vorbit despre zvonurile legate de o posibilă sarcină, care tot circulă prin presă. Soția lui Ștefan Bănică a spus adevărul, cu sinceritate.

"Îmi doresc la fel cum își dorește fiecare om normal. Nu am stat să mă gândesc la treaba asta. Iar aș fi însărcinată, după alții. Acolo e pur şi simplu o coincidenţă. Ca orice om, ca orice femeie îmi fac periodic analize anuale şi atâta tot (...) Toate vin atunci când trebuie să vină și dacă trebuie să vină.

Am o meserie care îmi place foarte tare, am o familie frumoasă, am prieteni minunați în jurul meu și sunt sănătoasă. Niciodată nu mi-am proiectat nimic și nu mi-am făcut planuri în niciun sens. Orice femeie la un moment dat își dorește un copil, dar eu am spus-o clar, treaba asta vine când e momentul. Cu siguranță că e binevenit, dacă Dumnezeu vrea, copilul va veni în viață noastră.

Noi suntem la fel de fericiți că înainte de a face acest pas. Cred că e o chimie între noi doi, o compatibiitate. Fiecare om în viață întâlnește un om important de la care are multe lucruri de învățat, cu care se întâmplă să facă o familie. Mi-a plăcut mereu să stau lângă oameni de la care am ce învața.

Există o chimie foarte frumoasă între mine și copii. De altfel, am și deschis o școală de dezvoltare artistică pentru copii. Nu pot să îmi dau seama de unde vine, dar vine natural. Relația cu copiii lui Ștefan este extraordinară. S-a întâmplat să mă placă, sunt norocoasă și ne simțim foarte bine împreună", a declarat Lavinia Pîrva, la Anten Stars

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel