Laurenţiu Reghecampf, noul antrenor al echipei azere Neftci Baku. Ce salariu va încasa la noua echipă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf a fost numit, marţi, în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal Neftci Baku, a anunţat vicecampioana Azerbaidjanului pe site-ul său oficial.

Reghecampf (46 ani) şi-a reziliat recent contractul cu Universitatea Craiova, care a încheiat pe locul al treilea în Liga I în sezonul trecut.

Pentru Reghecampf este prima experienţă în Azerbaidjan, după ce a antrenat în Bulgaria, Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite. Reghecampf şi-a început cariera de tehnician în 2010, la Gloria Bistriţa, iar în 2011 a pregătit-o, pentru o lună, pe FC Universitatea Craiova, echipă patronată de Adrian Mititelu.

Ulterior a mai activat la CS Snagov, Concordia Chiajna, Steaua, câştigând două titluri (2013, 2014), Al-Hilal Riad, Litex Loveci, FCSB, Al Wahda şi Al Wasl, ambele din Emiratele Arabe Unite, şi Al Ahli Jeddah.

Laurenţiu Reghecampf este primul antrenor român al echipei Neftci, dar aici au evoluat doi jucători români, Marian Aliuţă şi Adrian Neaga. Reghecampf îi ia locul lui Samir Abasov, care a câştigat un titlu în 2021 cu Neftci, iar în sezonul trecut a terminat pe locul secund. Bilanţul său a fost de 61 de meciuri oficiale, 32 de victorii, 14 egaluri, 15 eşecuri. Neftci Baku va întâlni echipa cipriotă Aris Limassol în al doilea tur preliminar al Europa Conference League, potrivit Agerpres.

Ce salariu va avea  Reghecampf în Azerbaidjan

Conform ProSport, antrenorul român va câștiga 40 de mii de euro pe lună, iar suma totală per sezon ajunge la 480 de mii de euro. Acesta a semnat un contract valabil pe 2 sezoane.

La Universitatea Craiova, Reghecampf era plătit cu suma de doar 15 mii de euro. Conducerea lui Neftchi Baku i-au promis tehnicianului liber în ceea ce privește transferurile din această vară.

Vezi și: Antrenorul Laurenţiu Reghecampf s-a despărțit de CS Universitatea Craiova

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel