Laurențiu Reghecampf, acuzații grave la adresa Anamariei Prodan: Mi-a spart mailul, contul de la bancă
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Instagram Anamaria Prodan
Foto: Instagram Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf a lansat acuzații grave la adresa Anamariei Prodan.

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre căsnicia sa cu Anamaria Prodan la podcastul „Acasă la Măruță”. Acesta spune că multe din declarațiile fostei sale soții nu sunt adevărate și că nu a profitat niciodată de banii Ionelei Prodan. În plus, acesta susține că Anamaria Prodan i-a spart mailul și contul de la bancă.

„În Emirate i-am făcut un Icloud. Fiind minor, trebuia să aibă mail-ul meu. La un moment dat a spart toate plăcile, mail-ul meu, telefoanele. Am întrebat-o ce vrea să facă cu asta? Dacă stau şi le iau şi mă gândesc, zici că e regizor de film. Dacă trăia Sergiu Nicolaescu îi dădea premiu. Poţi să îţi trimiţi mail-uri. Dacă are Icloud-ul meu. Mi-a spart contul de la bancă. A scris de la mail-ul lui Bebe către bancă. A văzut tot ce am cheltuit. E mare hacker. Nu poţi să creezi aşa ceva. Nu ştiu ce face, cum face. Mă tot ameninţă. Mai mult decât a făcut ce să mai facă?”, a spus Laurențiu Reghecampf.

"Ea nu m-a dus nicăieri. Asta e ironia”

În plus, antrenorul susține că i-a cumpărat cadouri Anamariei Prodan cu banii câștigați de de el și că și-a construit singur cariera.

„Eu am fost singurul din familie care câştiga bani. Niciodată nu i-am zis “nu” şi dacă voia să îşi cumpere geantă de crocodil. Cred că are 14 genţi. Ce să facem acum? La partaj să îi tai crocodilul de pe geantă? Ea poate să spună ce vrea. Nu are cum să spună că ea a adus banii. Eu am câştigat câteva zeci de milioane de euro. Am avut contracte, am plătit taxe. Ea nu m-a dus nicăieri. Asta e ironia”, a mai spus Reghecampf.

Totodată, el spune că nu a profitat de banii Anamariei, Ionela Prodan.

„Mă minunez când văd ce spune. Cum să rămâi pe străzi? Ai două case la Snagov, ai case în Bucureşti. Una este cumpărată de Ionela Prodan, tot a ei este. Poate ne-a dat Ionela bani că aveam nevoie de ceva. Dar i-am înapoiat. Sau i-a dat Anamariei, era fiica ei. Nu am profitat niciodată de Ionela Prodan. Tot stau să mă întreb ce are de câştigat Anamaria prin această denigrare. Am auzit că îi pune numele Prodan lui Bebe. Nici nu o cheamă Prodan. O cheamă Anamaria Dumitrescu. Nu ştiu de unde a venit Prodan. Că pe Ionela o chema Tănase. I-am spus Anamariei că o chema Tănase, că aşa era numele tatălui ei. O cheamă Anamaria Reghecampf. Când am cunoscut-o o chema Anamaria Dumitrescu”, a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel