Laurențiu Reghecampf a făcut anunțul. E oficial
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 11 oct, 05:07
WhatsApp
Laurențiu Reghecampf: Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată
Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a anunțat că a depus actele pentru a divorța de Anamaria Prodan, după o relație de 15 ani. Reghecampf urmează să devină tată pentru a șasea oară.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”,  a spus Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova pentru cancan.ro.

Anamaria Prodan a lăsat să se înțeleagă  că i-a angajat pe Don Schiller, cel care l-a distrus pe Michael Jordan în procesul de partaj, dar și pe consultantul lui Obama pentru a o reprezenta în cazul unui divorț.

G Ad:

Vezi și: Mirel Rădoi, supărat foc înainte de România - Armenia: Vreți circ? Facem circ! Îi dăm în cap? / VIDEO

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro