Laurențiu Reghecampf, situație critică la Al Hilal. Presa arabă îi cere demisia
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Situație dificilă pentru Laurențiu Reghecampf, antrenor principal la Al-Hilal, după ce formația saudită pe care o pregătește a ratat câștigarea Ligii Campionilor Asiei, în fața australienilor de la Sydney Wanderers.

Presa din Arabia îi cere lui Laurențiu Reghecampf demisia, reproșându-i nu doar lipsa de performanțe, ci și jocul slab al echipei.

Thamer Hamid, unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din Arabia Saudită, a declarat că Reghecampf este primul vinovat pentru eșecul din finala Ligii Campionilor Asiei, anunță presa din Arabia, potrivit ziare.com.

"Antrenorul Reghecampf a fost fricos, a adoptat o tactică defensivă în meciul retur. Din ultimele patru meciuri, trei le-am pierdut și unul a fost egal. Reghecampf este antrenorul cel mai puțin criticat din istoria lui Al-Hilal, deși nu are rezultate. Ți-am dat mașini, ți-am dat casă, ți-am dat cadouri... Și tu? Tu n-ai reușit nimic!", a scris jurnalistul, care cere conducerii clubului Al-Hilal să revină asupra deciziei de a-l păstra pe Reghecampf.

"Stilul lui Reghecampf nu se potrivește cu Al-Hilal. Shamrani a fost cel mai bun jucător anul trecut, acum nici nu mai mișcă. Thiago Neves, la fel... Conducerea clubului trebuie să intervină! Afară cu tine! Ce așteaptă șefii clubului?", a completat Hamid.

În vara acestui an, Laurenţiu Reghecampf a semnat un contract pe o perioadă de un an şi jumătate cu Al-Hilal, unde primeşte un salariu de 3,5 milioane de euro pe sezon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel