Laura Vicol: Nimeni să nu creadă că românii au fost uitați. Asta este doar propagandă menită să ne dezbine
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Laura Vicol
Sursa foto: Facebook Laura Vicol
Președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, social-democrata Laura Vicol, a declarat în cadrul unei emisiuni tv că guvernul și coaliția iau decizii pentru români și există preocupare permanentă față de problemele acestora.

Laura Vicol a explicat și care sunt motivele pentru care instituțiile și societatea civilă s-au implicat extins în susținerea refugiaților ucraineni.


”Știu că sunt mulți români care, înțelegând drama prin care trece poporul ucrainean, au totuși tendința de a crede că noi, politicienii, nu ne mai gândim la ei. Nu este adevărat. Și, dincolo de faptul că se comunică mai mult despre această criză – căci situația o impune – guvernul și coaliția iau decizii pentru români, așa cum este plafonarea prețurilor la energie până în 2023. 


Suntem total dedicați să rezolvăm problemele românilor, căci de aceea am fost aleși.  Vreau să explic însă lucru. Ucraina este o țară ca și România, cu mulți oameni care trăiesc mai degrabă greu și peste care a venit și un război. Un război în urma cărora le mor copiii, le mor bătrânii și femeile. De aici a venit și reacția, zic eu firească, de a fi solidari cu acești oameni și în acțiune, dar și prin ceea ce spunem. Nimeni să nu creadă însă că au fost uitați românii și problemele lor. Asta este doar propagandă menită să ne dezbine” a declarat Laura Vicol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel