Laura Vicol, acuze dure la adresa lui Stelian Ion: "Nu puteţi ameninţa judecători şi procurori cu plângeri la IJ, că nu lucrează cum doriţi"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Facebook Stelian Ion
Sursa: Facebook Stelian Ion
Laura Vicol, avocat şi deputat PSD, l-a acuzat pe Stelian Ion, ministrul Justiţiei, că ameninţă judecători şi procurori cu plângeri la Inspecţia Judiciară, pentru că aceştia nu ar lucra cum îşi doreşte el. 

"Procurorii trebuie să îşi desfăşoare activitatea în condiţii de independenţă. Cum poate un procuror să îşi exercite activitatea independent, când însuşi actualul ministru al justiţiei îşi permite să iasă public şi într-un limbaj suburban la adresa activităţii unor procurori. Dosarele nu sunt luate cu japca. Dacă ştiţi procurori care fac asemenea acte, să le faceţi publice, faceţi plângeri la IJ. Nu puteţi ameninţa judecători sau procurori cu plângeri la Inspecţia Judiciară pentru că nu îşi desfăşoară activitatea aşa cum aţi dori dvs.

Primul lucru greşit pe care l-aţi făcut când aţi devenit ministru a fost să atacaţi o instituţie a statului, SIIJ. Nu asta trebuie să facă un Guvern, justiţia trebuie lăsată liberă", a spus Laura Vicol în şedinţa Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel