Laura Lavric s-a ales cu dosar penal, după ce a plesnit un muzicant
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Artista Laura Lavric s-a ales cu dosar penal, după ce a plesnit un muzicant la o nuntă din Hârlău.

Artista Laura Lavric s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violențe, după ce a plesnit un muzicant la o nuntă din Hârlău, weekend-ul trecut, scrie Realitatea Plus.

Incidentul de la nunta din județul Iași s-a petrecut de față cu toți invitații și cu mirii. Din cauza unei neînțelegeri legate de programul artistic, Laura Lavric l-ar fi pălmuit pe un tânăr muzicant local, în fața a numeroși martori.

„La data de 23 iulie a.c., Poliția Orașului Hârlău a fost sesizată de către un tânăr, în vârstă de 24 ani, despre faptul că în seara zilei de 20 iulie a.c., în timp ce presta un program artistic la un eveniment pe raza orașului Hârlău, ar fi fost agresat fizic, de o femeie. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iași.

I.C.M. a susținut că a fost agresat de Laura Lavric în timpul interpretării sale artistice la respectiva nuntă. Artista l-ar fi lovit peste față și l-a insultat, numindu-l nesimțit.

Laura Lavric a negat agresiunea fizică, explicând că l-a mustrat pentru comportamentul său necuviincios și lipsa de respect față de statutul ei de artistă cunoscută. 

Reacția Laurei Lavric

 

Într-un interviu pentru Antena 3 CNN, Laura Lavric a spus că respectivul muzicant a insultat-o, motiv pentru care l-a apucat de obraz.

„Eu m-am dus la dânsul înainte de a pleca. El deja cânta şi m-am dus la el, acolo, m-am aplecat la el, la orgă. Zic "Mă, noi am intrat peste tine? Ce program ţi-am stricat, mă? Eu dirijez nunta altuia? Cum poţi să vorbeşti minciuni, nu ţi-e ruşine?" Şi el îmi spune "Du-te dracului!" Poftim?? Eu să mă duc dracului?? Şi l-am prins de obraz. "Măi, neruşinatule, nu ţi-e ruşine să vorbeşti cu mine aşa??" Şi el a zis că nu şi eu am plecat.”, a zis artista.

De cealaltă parte, muzicantul a precizat că artista l-a jignit și vorbea urât la adresa sa, la nunta din orașul Hârlău.

„După aceea şi-a schimbat declaraţia. Când a aflat că sunt camere de supraveghere acolo, a dat-o la întors. 

M-a lovit cu palma peste faţă. Am depus plângere la poliție pentru lovire. Urmează că polițiștii să facă rost de imaginile de pe camerele de supraveghere și îi las pe ei să se ocupe.”, a mai povestit I.C.M.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel