Laura Giurcanu, semnal de alarmă: Apeși pe trei butoane, ai slăbit 10 kg! Nu ne iubim destul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Laura Giurcanu, celebra vloggeriță, a tras un semnal de alarmă, pe Facebook, într-un mesaj care vizează realitatea în care trăim.

"Ştii cât de uşor e să vinzi ceva pe net? Trust me, I do it for a living. Ştii cât de uşor mi-ar fi fost să fac asta ieri... şi în fiecare zi? La un moment dat în viaţa mea mi s-a părut că se vede celulita pe un picior sau burta puţin umflată şi am zis "ia să văd care e faza cu facetune asta". Facetune e atât de uşor de folosit, nu e de mirare că atâtea adolescente arată LA FEL. Apeşi pe 3 butoane, ai slăbit 10 kg şi ai tenul perfect. Ce bullshit. Da, m-am îngrăşat, da, am burtică, da, am celulită, vergeturi, coşuri o dată pe lună, dereglări hormonale, părul nu stă sau pielea e uscată. E un app pentru orice. Măcar pe net să arătăm bine că în realitate oricum nu ne iubim destul dacă facem asta", a scris Luara Giurcanu pe Facebook.

"Ai grijă să nu te pierzi pe tine"

"În căutarea pentru perfecţiune ai grijă să nu te pierzi pe tine, iar ca să răspund la un comentariu pe care l-am primit ieri "self love e doar o scuză ca să mănânci orice mizerie", Self love înseamnă să-ţi dai voie să îţi placă ce îţi aduce bucurie, fără să te simţi vinovat. Poate pizza asta îmi aduce bucurie, chiar dacă nu e cea mai healthy variantă, dar îmi place şi dacă vreau s-o mănânc acum, o s-o mănânc. Mâine o să beau 3L de apă şi o să mănânc legume pentru că sunt un om ECHILIBRAT, iar poimâine mănânc pâine cu unt, apoi o salată şi tot aşa. Nu zic să trăieşti viaţa cu junk, dar e important să nu te simţi prost la orice prăjitură. Oamenii au deja atâtea constrângeri, dacă ne judecăm unii pe alţii şi pentru ce/cum/când mâncăm, răspunsul meu este: "vez' de treaba ta", a scris Laura Giurcanu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel