Data actualizării:
Data publicării:

Laura Cosoi, vacanță cu familia într-un camping din Franța. S-a cazat într-un "container cool" (FOTO)

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Laura Cosoi
Sursa foto: Facebook Laura Cosoi
Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au plecat împreună cu cele trei fetițe ale lor într-o vacanță pe litoralul Franței.

"Bun, deci noaptea, cam pe la ora asta, îmi adun gândurile și apuc să las însemnate câteva rânduri cu felul în care a decurs ziua pentru noi. De vineri suntem în zona Saint Tropez, cazați într-un camping splendid care oferă o mulțime de variante de activități, plaje, restaurante, special gândite  pentru familiile cu copii. 

Din campingul Prairies de la Mer nu ai de ce să ieși nici măcar o dată în două săptămâni, pentru că este dotat cu de toate și oricum nu cred că ajungi să bifezi cam tot ce îți pun ei la dispoziție. Pe scurt, ne place și mă bucur când ni se oferă șansa să descoperim locuri altfel! 

Revin cu un video, cât de curând, și cu cazarea. Practic stăm într-un container cool, iar pentru noi este un preview interesant pentru vacanța cu autorulota din august pe care copiii o așteaptă cu mare entuziasm”, a povestit Laura Cosoi, aseară, pe Facebook.

"M-au emoționat cuvintele ei"

Cu doar o săptămână înainte de a pleca în vacanță, Laura Cosoi a trrăit un cumul de emoții după ce fiica ei cea mare, Rita, s-a întors din tabără.

"Mare bucurie a fost când am preluat copilul din tabără. Imediat am trimis mamei pozele astea și filmarea cu reacția Ritei la văzul nostru.  Și mama mi-a răspuns: "M-am emoționat că-mi aminteam cum vă regăseam eu după vacanțe! Mirosul vostru: A Soare! Și cărnița voastră tare și bronzată (de obicei vă luam mai grăsuțe). Și glăscioarele voastre amestecate, grăbite, când povesteați cum a fost! Cum vă cuibăreați în brațele noastre…și vă simțeam cum vă bate inimioara.

Și m-au emoționat cuvintele ei pentru că, instinctiv, primul lucru pe care l-am făcut a fost să pun capul pe inimioara Ritei, ca să-i simt dorul și bucuria.

Mamă, anul ăsta, m-am gândit mai mult ca niciodată la vacanțele noastre la mare și, înainte de culcare, le povestesc fetelor cum călătoream noaptea cu mașina și la răsărit, când ajungeam la Costinești, primul lucru pe care-l făceam era o baie în mare!”, și-a amintit Laura Cosoi.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au împreună trei fetițe superbe. Deși a adus pe lume cel de-al treilea copil în urmă cu un an, actrița se gândeşte acum la un al patru bebeluș. Fiica ei, Rita, chiar i-a precizat faptul că și-ar dori un frățior.

"N-aș putea spune că nu. Dacă Dumnezeu consideră că în viața noastră trebuie să mai vină un copil, ni-l dorim și să fie sănătos. El își dorește sigur. Rita zicea că da, dar un frățior”, a declarat Laura Cosoi, pentru WOWnews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel