Laura Cosoi, făcută praf pe Internet: Nu mă așteptam, am crezut că nu văd bine, ce rușine
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Laura Cosoi
Foto: Instagram Laura Cosoi
Laura Cosoi a fost taxată din nou de fani. Ce i-a revoltat atât de mult pe oameni.

Laura Cosoi și-a enervat fanii după ce a publicat o fotografie indecentă pe pagina de Instagram. 

La 39 de ani și mama a două fetițe, Laura Cosoi este foarte atentă la aspectul fizic și mereu atrage toate privirele când apare în public.

Fanii săi nu au trecut cu vederea gestul vedetei, așa că i-au lăsat o mulțime de comentarii acide.

Așadar, actrișa s-a pozat la primele ore ale dimineței, în pat, într-o pijama sexy. „Încă 5 minute...”, a scris actrița în dreptul imaginii. 

Fanii Laurei Cosoi, val de critici

- "E vulgara poza și nu, nu e vb că se vede prea mult, pur și simplu vulgară și de prost gust! Un sân din care curge lapte prin top, copilul lângă, tu cracită, oribil! Puteai să fii topless dacă era ceva artistic sau de bun gust! Dă-i delete!"

- "Da.. Și, din păcate, te-ai lăsat furată de trend.. Este foarte bine să te simți o femeie frumoasa, atrăgătoare.. Chiar sexy.. Dar ține pentru tine, acum deja ești ca toate celalalte, aștepți un like la momente intime, personale. Unfolow draga mea"

- "Nu mă așteptam, am crezut că nu văd bine. Îți stătea foarte bine așa cum erai, nu e necesar să te încadrezi în "standardele" de azi...Tu ești unică prin felul de a fi, rămâi diferită!! Dacă toată turma o ia la vale, nu te duce după turmă"

- "Maaama ce poza a pus Laura... Vai de mine ce rușine! Toate niște sfinte pe Instagramul ăsta"

- "Nu te lua după Loredana, mai bine rămâi cum erai"

- "Ce zice Dumnezeu de poza asta, totuși?"

- "Nu mai aveți nici un pic de decență! Mamă a doi copii, stai dr*cu în banca ta, despoaiete în fața soțului și atât"

- "Păcat, aveam o impresie mai buna despre tine. Poate nu sunt în asentimentul unora, însă ești o persoana publică, iar lumea te-a perceput ca o femeie linistită , fericită, cu o familie împlinită, nu ca o ușuratică. Dacă era-i necunoscută nu știu dacă ar fi fost atât de deranjant. Păstrează-ți lenjeria pentru soțul tău"

- "Urâtă poza!! În totală neconcordanță cu tine și cu tot ce ai arătat până acum!"

Laura Cosoi, detalii despre despărțirea de Smiley

Laura Cosoi și Smiley au format unul dintre cele mai apreciate cupluri în trecut, iar după ce s-au despărțit au rămas prieteni. Vedeta a vorbit într-o emisiune despre relația pe care o are fostul iubit cu Gina Pistol și i-a transmis un mesaj în contextul în care artistul se pregătește să devină tată. 

"Noi am fost atunci foarte iubiţi ca pereche, oamenii plângeau când ne-am despărţit. N-am avut probleme că presa ne-a surprins într-o ipostază greşită sau că au scris ceva urât despre noi, că nu aveau ce. Nu aveam secrete sau un trecut încărcat. Nu ne-am înşelat. Deci nu pot spune că ne-a dăunat în vreun fel.

Da, l-am felicitat. Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi. Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun", a declarat Laura Cosoi pentru okmagazine.ro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel