Laura Bretan, "Cenușăreasa" de la America’s Got Talent - VIDEO FINALĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Laura Bretan, românca de 14 ani care și-a impresionat conaționalii cu vocea ei la "Românii au talent" de la ProTV, se află la un pas de a câștiga marele premiu de un milion de dolari la America’s Got Talent. Rezultatele finalei  se vor afla miercuri.

Îmbrăcată într-o  rochie, care, iluminată de sus, dădea impresia că  Laura Bretan  arată ca Cenușăreasa, scria gossipcop.com, imediat după reprezentația din finală a româncei.  Performanța interpretării arei "O Mio Babbino Caro" de Giacomo Puccini din marea finală a dus la patru ovații din partea spectatorilor.

Simon Cowell, cel mai aprig jurat al concursului,  a exclamat după interpretarea Laurei Bretan, că el nu știe prea multe despre muzica clasica, dar "ceea ce știu este că vedem pe cineva care are un talent extraordinar."

Howie Mandel a remarcat: "Ai fost genială. Tu ai fost perfectă. Aceasta a fost o performanță de milioane de dolari. Am văzut patru spectacole de milioane de dolari".

Fiecare notă te-a lovit cu atâta acuratețe ... Ce performanță, a declarat și Mel B.

Heidi Klum a spus că  "În seara asta, arăți ca o prințesă, dar ai condus scena ca o regină...Sper că toată lumea votează pentru tine "Uită-te mai jos!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel