Laufer, după ce se anunța dezastru: Au fost mulți sceptici… Lucrul acesta se întâmplă!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ilan Laufer
Ilan Laufer
Ilan Laufer a vorbit, în studioul DCNews, și despre președinția Consiliului Uniunii Europene, fiind prima apariție publică după ce a fost refuzat de Klaus Iohannis la Ministerul Dezvoltării.

„România deține președinția Consiliului Uniunii Europene. Din acest punct de vedere, interesele noastre sunt interesele Uniunii Europene și trebuie să înțelegem care sunt cele mai bune variante pentru UE”, a spus Ilan Laufer.

„În 2018, se anunța dezastru. România nu este pregătită. Să preia altcineva președinția rotativă. România este pregătită din toate punctele de vedere. Deja demonstrează că are oameni capabili în administrația centrală și locală pentru a duce acest mandat cu succes”, a spus Laufer, adăugând: „Au fost foarte mulți sceptici care au spus că România, dacă nu se va face de râs, va fi ceva extraordinar. La acel moment, au am spus că România va face o treabă extraordinară și va duce dosare la bun sfârșit. Lucrul acesta se întâmplă. Vedeți miniștri care ies și comunică directive, urmează să implementeze dosare care se duc la bun sfârșit”.

„Cred că România, din acest punct de vedere, face o treabă extraordinară”, a concluzionat Ilan Laufer la DCNews.

Amintim că, anul trecut, președintele declarase că România nu este pregătită pentru preluarea Consiliului UE. În contextul tensiunilor politice din țară şi a declaraţiei preşedintelui Klaus Iohannis, premierul Finlandei exprimase disponibilitatea ca Guvernul de la Helsinki să înceapă mandatul european din ianuarie 2019.

VEZI ȘI: Smart Start USA. Ilan Laufer, ocazie unică pentru antreprenorii români - video


Răspunsul complet, mai jos:


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel