Laszlo Bölöni va antrena din nou în Franţa. El îl va înlocui pe Frédéric Antonetti la Metz
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Ladislau Boloni
Ladislau Boloni
Laszlo Bölöni va deveni noul antrenor al lui Metz, conform publicaţiei franceze L'Équipe. Românul are sarcina de a readuce pe prima scenă echipa retrogradată la finele actualului sezon.

Metz i-a găsit un succesor lui Frederic Antonetti. Potrivit informaţiilor furnizate de L'Équipe, Laszlo Bölöni va fi noul antrenor al granzilor. Fostul antrenor al lui Nancy este alegerea lui Lucien d'Onofrio, noul consilier al preşedintelui Bernard Serin.

Antrenorul român de 69 de ani este disponibil, de la plecarea sa de la Panathinaikos, în luna mai 2021.

În plus, clubul din Lorraine va numi în curând un nou director sportiv, care nu va fi Michel Preud'Homme, care a fost luat în calcul la un moment dat.

Laszlo Bölöni a fost recent în vizorul Federaţiei Române de Fotbal pentru postul de selecţioner, însă cele două părţi nu au ajuns la un acord.

Metz a retrogradat în acest sezon şi românul e aşteptat să readucă la finele sezonului viitor pe prima scenă, echipa franceză cu o tradiţie de 90 de ani pe scena din hexagon Bölöni a mai antrenat în Franţa pe Nancy, AS Monaco, Rennes şi Lens.

Ladislau Boloni, numit "hoţ de găini român" de preşedintele lui Aris Salonic

Ladislau Boloni ar fi fost numit "hoţ de găini român" de preşedintele lui Aris Salonic, la pauza meciului din ultima etapă a sezonului trecut, din campionatului Greciei. 

Deși Panathinaikos conducea, 1-0, antrenorul atenienilor i-a reproșat „centralului” Sidiropoulos câteva decizii luate în prima repriză. Pe tunel, s-a certat însă cu președintele adversarilor, Theodoros Karypidis. Potrivit site-ului elen gazzetta.gr, fiecare club are varianta sa și intenționează să facă plângere pentru acest incident.

Boloni ar fi fost numit „hoț de găini român” de către președintele lui Aris.

Aris are o altă versiune. Karypidis, care obișnuiește să discute cu propriii jucători în vestiar la meciurile de acasă, i-ar fi cerut să se liniștească, Bölöni urlând la el: „Taci!”. Apoi, un schimb dur de replici între cei doi.

La interviul pentru Nova Sports, televiziunea care are drepturile asupra campionatului grec, Bölöni a dezvăluit: "Pentru mine, această zi de duminică este importantă și din alt punct de vedere. E ziua soției mele. I-am trimis flori și o aștept să vină în Grecia", scrie gsp.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel