Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 21 apr, 22:46
WhatsApp
Foto: Facebook
Performanță uimitoare pentru sportiva Larisa Iordache. Aceasta s-a calificat la Jocurile Olimpice de anul acesta de la Tokyo. 

După o accidentare gravă, care i-a pus cariera în pericol, Larisa Iordache s-a recuperat și s-a antrenat intens pentru ca anul acesta să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

Sportiva s-a calificat în această seară la Europenele de la Basel, Elveția. 

”Larisa Iordache și-a câștigat biletul pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, la Europenele de la Basel. Larisa, antrenată de Lăcrămioara și Cristian Moldovan, a terminat pe locul 4 competiția de calificare individuală, după trei rusoaice. Ea a primit 13.466 la bârnă, 13.400 la sol, 14.366 la sărituri și 13.466 la paralele. Va fi a doua ediție de Jocuri pentru Larisa după Londra 2012 unde a luat bronz cu echipa. Cât de lunga a fost această așteptare pentru Team România . Bine ai venit, Larisa!”, se arată într-un mesaj pe pagina oficială de Facebook a Comitetului Olimpic și Sportiv Român. 

Larisa Iordache a suferit în 2017 o ruptură de tendon ahilian și a avut nevoie de o perioadă îndelungată pentru recuperare. Sportiva a mai participat în 2012 la Jocurile Olimpice. 

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro