Lari Giorgescu a știut în mod clar că vrea să se căsătorească cu Corina
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Mandache
WhatsApp

Când ii vezi prima data pe Lari Giorgescu si Corina Boboc iti dai seama ca dincolo de fragilitatea aparenta au o forta extraordinara interioară si nu numai. Asta ca si cuplu. Se vede acea chimie care leaga doi oameni, acea intelegere din priviri, acea tandrete in gesturi care te fac sa vezi dragostea ce ii uneste. S-au cunoscut la un spectacol prin sora Corinei care e actrita la Iasi si care le a facut cunostinta. Andreea Boboc avea sa fie acel Cupidon cu noroc pentru cei doi indragostiti care acum sunt sot si sotie. Sunt casatoriti de doi ani si jumătate si considera asta un miracol.

(w670)

S-au cunoscut prin sora ei si si si au știut ca sunt făcuți unul pentru altul

El este unul dintre cei mai talentati si in voga tineri actori din generatia sa, e angajat la Teatrul Național din Bucuresti si joaca in multe spectacole aici. Insa expresivitatea sa artistica deosebita e folosita si in alte ipostaze artistice, in special teatru dans. Avand o relație cu totul aparte cu Miriam Raducanu si Gigi Caciulanu, doi artisti ce nu mai au nevoie de nici o prezentare, creatiile lor fiind extrem de originale. Lari joaca si pe scena teatrelor private fiind un artist complex cum se spune. Corina Boboc e la randul ei un creator de moda de succes, inventiva si indrazneata avand deja o prezentare deosebita cu actrite la un cunoscut hotel bucurestean si creand costume la câteva spectacole de teatru. A fost eleva Doinei Levintza. Ca si Lari a lucrat cu Gigi Caciuleanu. Cand a cunoscut-o, Lari a stiut in mod sigur ca vrea sa se casatoreasca cu frumoasa Corina si ca ea este aleasa? A simțit asta pur si simplu.A ceruto in căsătorie simplu la masa intr un local întrebând o firesc daca vrea sa ii fie soție,iar ea a raspuns un da clar. Inelul i l-a dat ceva mai tarziu pe malul Oltului, intr-un peisaj mirific asa numai ei doi si universul. Sunt impreuna si asta conteaza pentru ei isi spun des Te iubesc asa natural ca doi oameni ce se iubesc sincer si adevarat fara nimic fals, ci asa pur si simplu. Lari s-a gandit si la o cerere traditionala de la parintii ei. A a avut emotii, dar a vrut sa o faca tradițional si sa o petească de la tatal ei. Dacă mama ei l-a plăcut de la început, domnul Boboc a avut emotii. A chemat familia ei si pe a lui la Gradina Verona si, inarmat cu mult curaj, dupa ce si-a intrebat toti prietenii cum sa il sfatuiasca a gasit singur curajul si a făcut-o. Dupa ce viitorul sau socru a fost circumspect si l-a intrebat de ce vrea sa se insoare cu fiica lui, si-a primit raspunsul la care se astepta, a fost de acord si de atunci sunt cei mai buni prieteni. Nici fratele ei nu prea a fost de acord la inceput, dar acum e indragostit de Lari. Parinti lui Lari, care sunt din Craiova, au indragit-o din prima clipa pe Corina. 

(w670)

(w670)

Au avut o nunta discreta si eleganta

A urmat o nunta discreta si eleganta, la Iasi intr-o atmosfera intima alaturi de familie si cativa prieteni. Rochia de mireasa frumoasa si delicata a fost creata de Corina, iar costumul de ginere al lui Lari a fost sarcina Adinei Buzatu de care il leagă o trainica prietenie si recunostința, considerand-o ingerul lui pazitor. Nasi le-a fost Richard Bovnoczki si soția lui Richard i-a spus cat de frumoasa e casatoria si o relatie trainica de dragoste, cei doi fiind foarte buni prieteni. Au facut luna de miere in Sicilia. Au urmat si alte calatorii, Lari si Corina adorand sa plece in vacanța. Au calatorit in Austria, Munte Negru, Croatia si alte destinatii dragi lor. Nici unul nici altul nu au si veleitati de bucatar preferand restaurantele si mancarurile fine. Se rasfata de cate ori pot si recunosc ca nu ar putea unul fara altul. Se vad inbatranind împreuna inconjurați de copii si mulți nepotii la gura semineului intr-o casa luminoasa si frumoasa. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel