Data publicării:

Lansarea programului Protecția speciilor de faună sălbatică, modificată de Administrația Fondului pentru Mediu

Autor: Nicoleta Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Lansarea Programului Protecția speciilor de faună sălbatică, modificată de Administrația Fondului pentru Mediu. Sursa foto: freepik.com
Lansarea Programului Protecția speciilor de faună sălbatică, modificată de Administrația Fondului pentru Mediu. Sursa foto: freepik.com
Administrația Fondului pentru Mediu anunță modificarea lansării Programului privind protecția speciilor de faună sălbatică.

Modificarea lansării Programului privind protecția speciilor de faună sălbatică este explicată prin instalarea de echipamente și/sau dispozitive de tipul gardurilor electrice ori a altor mijloace asemănătoare permise de lege, în vederea diminuării conflictelor și reducerii pagubelor cauzate de animale sălbatice. Programul se va desfășura în perioada 11 aprilie 2023, ora: 1000 – 25 aprilie 2023, ora: 2359.

Începând cu data de 5 aprilie 2023, solicitanții persoane fizice și juridice pot accesa aplicația informatică pusă la dispoziție de AFM, doar pentru crearea conturile de utilizator.

Conturile create și utilizate pentru înscrierea în cadrul programelor derulate de AFM, rămân valabile și pot fi accesate pentru depunerea cererilor de finanțare în cadrul Programului privind protecția speciilor de faună salbatică, prin instalarea de echipamente și/sau dispozitive de tipul gardurilor electrice ori a altor mijloace asemănătoare permise de lege, în vederea diminuării conflictelor și reducerii pagubelor produse de animale sălbatice.

Depunerea cererilor de finanțare și a documentației aferente se realizează prin intermediul aplicației informatice care va fi disponibilă pe site-ul instituției, http://www.afm.ro/. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel