Lansare iPhone 6S. Apple se laudă că va revoluţiona industria gadgeturilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Lansare iPhone 6S. Apple se pregăteşte de lansarea oficială a noii generaţii de smartphone-uri iPhone 6s şi iPhone 6s Plus.

Potrivit Phonearena, noua tehnologie cu patru senzori "3D Touch" va permite gadgeturilor să recunoască trei tipuri diferite de atingere: o atingere ușoară, o apăsare și o apăsare mai puternică. De exemplu, dacă un utilizator apasă puternic pe locația la care vrea să ajungă, telefonul va începe imediat să-i arate traseul optim. Force Touch va fi utilizat, totodată, pentru a afișa mai rapid definiția unui cuvânt și pentru a salva o melodie într-un playlist, scrie gadgetreport.ro.

Dincolo de 3D Touch, telefonul va include o nouă carcasă, din Aluminiu 7000, ce nu se îndoaie, şi o nouă cameră foto, de 12 MP, senzorul fiind un RGBW produs de Sony, capabil să filmeze în 4K.

Şi camera frontală a fost imbunătăţită. Aceasta va primi de asemenea un senzor cu rezoluţie mai mare, iar pentru selfie-uri în condiţii de iluminare slabă, Apple va adăuga o funcţie software în aplicaţia de cameră care va afişa o imagine complet albă pe display, care să ţină locul unui blitz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel