Lângă cine a stat Ponta la finala turneului olimpic de baschet?
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ponta
ponta

Prezent la Londra pentru a urmări ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice 2012, premierul Victor Ponta a fost surprins duminică, înaintea festivității, în tribune la finala turneului olimpic de baschet, disputată între echipa SUA și Spania, la finele căreia sportivii americani au câştigat al 15-lea titlu olimpic din istorie la acest sport.

[caption id="attachment_219780" align="aligncenter" width="610"] Sursa foto: Reuters[/caption]

În timpul meciului de baschet, prim-ministrul României Victor Ponta a fost surprins în câteva cadre luate de fotografii acreditați la Jocurile Olimpice de la Londra în loja VIP. Premierul a avut loc rezervat chiar în fața fostului guvernator al statului California, Arnold Schwarzenegger, și primarul Londrei, Boris Johnson.

Jocurile Olimpice 2012 s-au încheiat duminică la Londra, printr-un spectacol grandios . „O simfonie a muzicii britanice” a fost  spectacolul pregătit de directorul artistic Kim Gavin împreună cu echipa sa, menit a celebra meritul acestei arte în exportul de cultură al Regatului Unit din ultima jumătate de secol.

La cea de-a XXX-a ediție a Jocurilor Olimpice, România a obţinut nouă medalii olimpice - două de aur, cinci de argint şi două de bronz - şi a încheiat Olimpiada pe locul 27 în clasamentul pe medalii.

Comparativ cu ediția precedentă de la Beijing, România a câștigat mai multe medalii la Londra, însă s-a înregistrat una dintre cele mai slabe pentru delegația olimpică românească, ultima ediţie la care România a obţinut doar nouă medalii fiind cea din 1964, de la Tokyo.

În cadrul fastuoasei ceremonii care a tras cortina peste Jocurile Olimpice de la Londra, delegaţia României a avut-o în frunte pe gimnasta Sandra Izbaşa, ca port-drapel, câștigătoarea unei medalii de aur la sărituri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel