Lamborghini confiscat scos la licitație în Galați
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Site - Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Confiscate
Site - Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Confiscate
Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate va scoate la licitație un Lamborghini Aventador, printre alte mașini aflate în custodie. 

Tribunalul Galați a trimis o cerere Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI), pentru valorificarea anticipată a unei mașini de lux, informează Monitorul de Galați. Modelul Lamborghini Aventador a fost confiscat de procurorii DIICOT într-un dosar în care făptașii sunt cercetați pentru constituire de grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism. Până la noi dispoziții, ANABI este custodele autoturismului de lux. 

Agenția are în administrare bunuri în valoare de 2.500.000 de euro, astfel că au fost făcute cereri către instanțe și procuraturi pentru valorificarea tuturor obiectelor aflate în custodie. 

„ANABI urmează a valorifica prin licitații publice următoarele bunuri: Lamborghini Aventador, Skoda Octavia, BMW 218D, BMW 216D, Volkswagen Passat, BMW 540D Xdrive, precum și 10.608 litri motorina”, informează Agenția într-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel