Lady Gaga va juca în Joker 2, cu Joaquin Phoenix
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Lady Gaga
Facebook Lady Gaga
După rolurile din House of Gucci şi A Star is Born, Lady Gaga intră în lumea benzilor desenate. Alături de Joaquin Phoenix, Gaga va juca în Joker 2. 

Confirmarea oficială a unei informaţii care circula de luni de zile a sosit via Twitter, direct de la prima sursă.

Postarea în care scrie doar "Joker: Folie à Deux, 10.04.24" este însoţită de un scurt videoclip cu numele Phoenix şi Gaga, unde se văd siluetele celor doi actori angajaţi într-un pas de dans, a sosit la câteva zile după anunţul oficial făcut de casa de filme Warner Bros, potrivit căreia filmul care va fi o continuare a succesului Joker, urmează să fie lansat în cinematografe pe 4 octombrie 2024.

Publicaţia 'The Hollywood Reporter' a fost prima care a dezvăluit că filmul va fi un musical. Şi, deşi nu a fost anunţat oficial, Lady Gaga ar trebui să interpreteze rolul lui Harley Quinn, pe numele real Harleen Frances Quinzel, personajul fictiv creat de Paul Dini şi Bruce Timm pentru serialul de desene animate Batman, scrie Rador.

Joaquin Phoenix revine pentru rolul lui Joker 

O continuare a thrillerului psihologic premiat cu Oscar Joker, care are drept protagonist unul dintre cele mai cunoscute personaje negative din benzile desenate, urmează să fie lansat în cinematografe pe 4 octombrie 2024, a anunţat miercuri un purtător de cuvânt al distribuitorului Warner Bros, potrivit Reuters.

Joker: Folie a Deux, îl va avea în distribuţie pe Joaquin Phoenix, interpretând din nou personajul titular, care i-a adus premiul Oscar pentru cel mai bun actor graţie peliculei originale din 2019, povestea originii celui mai mare duşman al supereroului DC Batman, potrivit purtătorului de cuvânt al studioului.

Filmul din 2019, nominalizat la Oscar în categoria cel mai bun film şi care a câştigat trofee pentru cea mai bună coloană sonoră originală şi pentru cel mai bun actor în rol principal, a fost regizat şi produs de Todd Phillips, care a scris scenariul în colaborare cu Scott Silver.

Povestea trasează decăderea psihologică a protagonistului, clovnul şi actorul ratat Arthur Fleck, şi a împrejurărilor sociale care l-au transformat dintr-un singuratic demoralizat într-un ucigaş cu sânge rece, care inspiră un val de violenţe în metropola ficţională Gotham City.

Warner Bros nu a oferit detalii suplimentare despre acest sequel. Revista de specialitate Variety a relatat însă că noua producţie va fi un musical, în care Lady Gaga urmează să o interpreteze pe complicea lui Joker, Harley Quinn.

Interpretarea lui Phoenix, în vârstă de 47 de ani, cunoscut pentru personajele meditative şi cu probleme emoţionale cărora le dă viaţă, a fost apreciată de numeroşi critici ca fiind una dintre cele mai terifiante şi tulburătoare din filmul modern.

El este cel de-al doilea actor recompensat cu un premiul Oscar pentru rolul Joker, călcând pe urmele lui Heath Ledger, care a câştigat un Oscar postum pentru cel mai bun actor în rol secundar graţie interpretării sale din The Dark Knight (2008).

CITEŞTE ŞI Apare un film biografic despre viaţa şi cariera lui Amy Winehouse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel