Lady Gaga-Christian Carino, nou iubit
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Lady Gaga
Lady Gaga
Cântăreața Lady Gaga și-a oficializat relația cu Christian Carino, iubitul și agentul ei, prin intermediul unei fotografii pe care vedeta pop americană a publicat-o pe 21 octombrie pe contul ei de pe rețeaua de socializare Snapchat, informează huffingtonpost.fr.

Fotografia a fost realizată la asfințit și o prezintă pe artista americană, care poartă un bikini, în brațele noului iubit al ei. 

Lady Gaga a distribuit aceeași fotografie și pe contul său de pe Instagram. Imaginea este însoțită de textul "Noapte, noapte". La puțin timp după aceea, diva americană a publicat pe aceeași rețea de socializare și un scurt videoclip ce o arată dansând în bikini în apropiere de o plajă, pe fundalul unui soare care se pregătește să apună. 

După despărțirea de actorul Taylor Kinney, în iulie 2016, cântăreața pop a rămas discretă în privința vieții sale private și a preferat să se concentreze pe lansarea celui mai recent album de studio al ei, "Joanne", care a primit de curând discul de platină în Statele Unite.

Relația cu Christian Carino a început după ce acesta a decis să o însoțească pe artistă în turneul ei nord-american. În timpul unei ploi torențiale care a avut loc pe durata unui concert la New York, agentul vedetei a decis să vină în culisele show-ului pentru a fi mai aproape de noua lui iubită.

"Atunci când am mers în culise, Christian era pe scări (lângă scenă, n.r.) pentru a se asigura că totul era în regulă cu mine", a dezvăluit Lady Gaga într-un interviu acordat pentru Page Six. "Cel mai frumos lucru atunci când sunt îndrăgostită de cineva este să știu că el mă va prinde dacă eu voi cădea", a adăugat diva pop, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel