LaDORNA reacționează în scandalul produselor de import. Replică clară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
DCNews a scris un articol în care, citând afirmația lui Petrea Dulgheru, un cunoscut medic veterinar din județul Suceava și totodată fostul director Direcției Sanitar-Veterinare din acest județ, publicată pe AgroIntel, a scris că produsele LaDORNA nu au la bază produse românești. 

VEZI AICI: Informație oficială revoltătoare despre brânza DORNA. Cum este distrus fermierul român

Iată dreptul la replică dat de LaDORNA cu privire la informația că produsele sale sunt de import: 

In articolul publicat in data de 13.01.2016 contestati originea produselor lactate LaDORNA, inducand consumatorilor afirmatia falsa, conform careia toate produsele noastre sunt de import.

Produsele LaDORNA, telemea, lapte, smantana, tartina, urda, unt si iaurt sunt produse exclusiv in Romania, din lapte 100% romanesc. LaDORNA se afla printre putinii producatori de pe piata locala care produc cu lapte de la fermele romanesti. In 2015 compania a colaborat lunar cu peste 2000 de ferme si procesatori locali. Produsele de import sub brandul LaDORNA reprezinta 2% din cifra de afaceri, o mica parte din portofoliul nostru.

Referitor la eticheta produselor noastre, mentionam ca aceasta este in conformitate cu legislatia in vigoare, continand stampila ovala, care atesta ca produsul are autorizatia marcii de sanatate ANSVSA si ca este produs in Romania.

Invitam consumatorii nostri sa consume cu incredere, in continuare, produsele LaDORNA, contand pe calitatea acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel