Data publicării:

Labirintul de sub Capitoliu. Tunelele SECRETE prin care au fost evacuați politicienii în timpul asaltului susținătorilor lui Trump

Autor: Darius Muresan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Incidentele de la Capitoliu din data de 6 ianuarie, când susținătorii lui Donald Trump au intrat cu forța în Congresul american au reprezentat o palmă pentru democrația SUA, opoziția acuzându-l pe președintele în exercițiu de „insurecție” și „incitare la violență”.

Data de 6 ianuarie 2021 va rămâne una de tristă amintire pentru democrația americană. Mii de susținători ai lui Donald Trump au dărâmat barierele de securitate și au forțat intrarea în Congresul SUA, unde congresmenii s-au reunit pentru a valida oficial victoria electorală a democratului Joe Biden.

Președintele în exercițiu Donald Trump a condamnat cele întâmplate și a pus violențele pe seama mișcării radicale de stânga ANTIFA.

Dar violențele de la Capitoliu au evidențiat o vastă rețea de pasaje subterane folosite în Washington DC, capitala SUA, în momente de criză majoră. Prin acest adevărat labirint au fost evacuați congresmenii pentru a nu da nas în nas cu susținătorii lui Trump.

CITEȘTE PE DEFENSE ROMANIA MAI MULTE DETALII INEDITE DESPRE LABIRINTUL DE SUB CAPITOLIU ȘI VASTA REȚEA DE TUNELE SECRETE PRIN CARE AU FOST EVACUAȚI POLITICIENII AMERICANI ÎN TIMPUL ASALTULUI SUSȚINĂTORILOR LUI DONALD TRUMP

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel