La revedere, Răzvane! E timpul să pleci!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
catalin anton
catalin anton

Naţionala de fotbal a României a mai ratat o calificare! Nici nu mai e o ştire. E o banalitate cu care ne-am obişnuit şi la care ne-am aşteptat. După cum a pregătit Răzvan Lucescu meciul cu Bosnia, nici nu avea cum să se întâmple altceva. Până şi pariorii şi-au dat seama, iar cel mai frecvent pronostic a fost 2-1 pentru Bosnia. Întâmplător? Nicidecum.

Cu un selecţioner – nu-i oare prea mult spus în cazul lui Răzvănel? – fricos şi limitat, care a mers pe varinata „şi un egal este bun”, deznodământul era deja ştiut. Şi Hagi ar fi fost mai inventiv: la 2-1, arunca toţi atacanţii pe teren. Lui Mister X nu i-a mai mers de data asta. „Tricolorii” au fost călcaţi în picioare la Zenica. Nici Franţa nu i-a dominat în halul ăsta. Şi asta doar din vina antrenorului. Ce caută Florescu în linia de mijloc? Un jucător dat afară şi din divizia secundă a Rusiei. De nu au jucat Gabi Mureşan şi Ianis Zicu, ultimul băgat la plesneală în ultimele cinci minute? Sunt întrebări retorice, la care Lucescu junior nici nu mai trebuie să răspundă. El trebuie doar să plece. Misiunea lui s-a încheiat la naţională. Dezastruos. N-a adus nimic nou, nimic bun. Doar eleganţa vestimentaţiei nu ajunge. La revedere, domnule Răzvan Lucescu! Nu te va regreta nimeni!

Meciurile care au mai rămas de disputat în preliminariile Campionatului European să fie prilejul pentru un alt selecţioner de reconstrucţie a naţionalei. Să înceapă o altă eră, chiar şi fără Mutu sau Chivu, ultimul preocupat, după cum a dezvăluit impresarul său, Ioan Becali, mai mult de echipa care îl plăteşte, Internazionale Milano. Mai rău decât a fost până acum nu are cum să fie. Măcar putem spera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel