La revedere! La Caru' cu Bere! Trustul DC Media Group mulțumește cititorilor. Vă așteptăm să ne fiți alături și în 2024 / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Fotografie de la Karolina Grabowska: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/podea-parchet-confetti-ampanie-5725975/
Fotografie de la Karolina Grabowska: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/podea-parchet-confetti-ampanie-5725975/
La revedere! La Caru' cu Bere! Ce-am putea să vă urăm de Anul Nou la ce primăvară e afară?! Parcă ne stă gândul la o terasă, la o bere decât acasă, la un vin fiert! Fără zăpezi parcă nu este Revelion, dar un lucru este cert: 2024 bate la ușă indiferent că-s temperaturi de primăvară.

Jurnalistul Val Vâlcu și sociologul Alfred Bulai au filmat ultima ediție din 2023 a emisiunii Nod în papură. Ca de obicei, în podcastul lor, a fost cu multă voie bună, dar au abordat și subiecte serioase, dar astăzi nu vorbim despre probleme! Așteptăm până mâine. Și de pe 1 ianuarie încolo o luăm de la capăt. Și pentru că un cititor le-a scris „La mulți ani și nu încetați să povestiți!!!”, cu siguranță, Val Vâlcu și Alfred Bulai asta vor face și din 2024. Și nu doar ei, ci toată echipa trustului DC Media Group!

„Ultima emisiune a anului! Nu este neapărat din vina noastră, ci pentru că - din cauza rotației pământului în jurul Soarelui, se termină anul 2023. Alfred Bulai și Val Vâlcu vă spun „La revedere! La Caru' cu Bere (dacă s-ar putea!)” Vremea în momentul de față este caldă și te poate trimite cu gândul la o terasă cu bere, nu la un vin fiert”, a zis jurnalistul Val Vâlcu.

„Eu am ceva ierni în spate și vreau să spun că nu este prima dată când este cald. Au fost ierni cu 20 și ceva de grade în februarie. Copiii erau cu pantaloni scurți pe afară. Și au fost și ierni de nu se poate... chiar recent. Prin 2012 a fost o iarnă care s-a lăsat cu blocajul întregii țări. Erau doi metri de zăpadă. Era nebunie. Sunt perioade în care ne prăjim și perioade în care ne răcim. Și când eram copil, în multe vacanțe nu era nicio zăpadă. Țin minte că prin clasa a treia eram atât de mâhnit pentru că toată vacanța fusese cald și, în prima zi de școală, a nins. Bătaie de joc. Îți dai seama ce am simțit... Nu se poate! În fine, e plăcut atunci când este zăpadă, mai puțin pentru adulți care nu prea găsesc nimic frumos. Este frumos afară, pentru români este bine că sunt și facturile mai mici la căldură. În unele cazuri, diferența este enormă la facturi”, a zis și sociologul Alfred Bulai.

De Revelion vă lăsăm în compania lui Val Vâlcu și Alfred Bulai:

Și vă urăm La mulți ani! Vă mulțumim că ați fost alături de noi în 2023. Vă mulțumim pentru fiecare click pe știre. Vă mulțumim că aveți încredere în noi și vă promitem ca și în 2024 să fim la înălțimea așteptărilor dumneavoastră. Anul viitor va fi un an greu, cu patru rânduri de alegeri, așa că trebuie să fiți informați pentru a vota bine. Stați cu noi! Promitem să dăm mereu breaking news-uri (sperăm la cât mai multe știri pozitive!)

Cu fiecare articol citit, cu fiecare comentariu, cu fiecare distribuire și apreciere pe rețelele sociale, ne-ați oferit inspirația și motivația necesare pentru a continua să vă aducem conținut de calitate și relevant pentru nevoile dumneavoastră. Dumneavoastră, cititorii, sunteți sufletul publicației DC News, iar fiecare cititor înseamnă pentru noi o bucurie în plus.

Anul care se încheie a fost plin de provocări și schimbări, dar datorită vouă, am reușit să traversăm cu succes tot anul. Suntem recunoscători pentru că ne-ați fost alături în această călătorie, pentru că ne-ați împărtășit gândurile voastre și pentru că ne-ați susținut în demersul nostru de a aduce informații valoroase și de calitate.

Pentru trustul DC Media Group a fost un an bun. Pe de o parte. Am lansat două site-uri noi - Părinți și pitici, un site dedicat vieții de familie, creșterii și educării copiilor. Spre finalul anului a apărut site-ul DC Sport. Suntem 11 site-uri și nu ne vom opri aici. 

Pe de altă parte, n-a fost un an doar cu bucurii. La începutul lui 2023, am pierdut un om extraordinar din redacție, pe jurnalista Rodica Mitu.

Ce ne dorim pentru 2024? Să nu mai plece nimeni și să fim sănătoși, ceea ce vă dorim și dumneavoastră, cititorii DC News! La mulți ani!

Elena Cristian, „incubatorul de conferințe”, evenimentele marca DC Media Group, analist DC Business, jurnalistul Val Vâlcu, analistul politic Bogdan Chirieac și toate echipele de jurnaliști din cadrul trustului DC Media Group vă mulțumesc că sunteți alături de site-urile noastre. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel