La nivel de încredere, Palada stă mai bine decât un mare lider politic: Nu mă duc la ei în partid. Să o ia pe Șoșoacă dacă vor / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Mirel Palada a spus că stă mai bine la capitolul încredere decât un mare lider politic.

Sociologul a zis că, la nivel de încredere în sondaje, este peste șeful USR.

„Cătălin Drulă, președintele USR, este absolut dezastruos la nivel de încredere. Are nivel de încredere doar 5%. Eu, care sunt un nasol, un nemernic, un primitiv reușesc performanța de a-l depăși, la încredere, pe Cătălin Drulă. Sunt mai mulți români care au încredere în mine decât în Cătălin Drulă. Încredere în mine au 6-7-8%, iar în el... 5%”, a zis Mirel Palada.

Întrebat dacă nu vrea să facă schimb cu Cătălin Drulă, sociologul a zis: „Nu. Să stea acolo cu ranga lui, dar poate să o ia pe Diana Șoșoacă la USR. Diana Șoșoacă a fost o susținătoarea pe față a USR”.

În mai 2019, pe pagina Dianei Şoşoacă era un îndemn ca lumea să meargă la vot la alegerile europarlamentare şi să pună ştampila pe USR-PLUS, pentru „viitorul copiilor”. 

Vedeți mai multe aici:

CITEȘTE ȘI: Sondaj Sociopol - probleme pentru SOS România. Palada: Românii nu trebuie să uite cine e Șoșoacă, un fel de Nicușor Dan și Kovesi / video - https://www.dcnews.ro/sondaj-sociopol-probleme-pentru-sos-romania-palada-romanii-nu-trebuie-sa-uite-cine-e-sosoaca-un-fel-de-nicusor-dan-si-kovesi-video_946485.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel