La Galați, cinci investiții de mediu pentru un județ curat
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Costel Fotea
Costel Fotea
Preluăm peste 127.000 de mp pentru a construi în cinci localități din județ centre unde vor fi aduse și valorificate așa numitele deșeuri inerte, precum cele din construcții sau rezultate din diverse demolări, precizează Costel Fotea, președintele PSD al Consiliului Județean.

"Astfel, vom amenaja un centru la Valea Mărului, localitate unde se află depozitul de deșeuri menajere și o stație de sortare, apoi la Umbrărești, care va deservi localitățile limitrofe, și la Târgu Bujor pentru centrul județului și o parte din localitățile din zona de est, având în vedere că la Târgu Bujor a fost construită și o stație nouă de transfer a deșeurilor.

De asemenea, vor mai fi amenajate astfel de centre la Berești, pentru partea de nord, și la Slobozia Conachi  pentru o mare parte din localitățile aflate în sudul și centrul județului.

Proiectul va fi depus spre finanțare în cel mai scurt timp în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, valoarea investițiilor fiind de aproximativ patru milioane de euro", precizează Costel Fotea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel