La ce să fii atent când îți cumperi o locuință nouă. Diana Micu, expert imobiliar: Nu putem avea parte de materiale performante la un preţ avantajos şi atractiv
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Diana Micu, expert imobiliar, a explicat la ce ar trebui să fii atent atunci când îți cumperi o locuință nouă.

"Foarte important este istoricul dezvoltatorului de la care alegeţi să cumpăraţi, pentru că este singurul ghidaj cât mai aproape de realitate care ne poate fi de folos în astfel de situaţii. Să ştim că dezvoltatorul a livrat locuințe în trecut, şi că le-a livrat într-o manieră decentă, şi s-a ţinut de promisiuni sau de clauzele pe care le-a trecut în contract. Oamenii sunt foarte deschişi. Este foarte simplu să puneţi o întrebare - există grupuri de Facebook sau puteţi merge fizic să întrebaţi oamenii ce parcurs au avut cu dezvoltatorul respectiv de la cap la coadă. Eu asta aş face - aş căuta multe informaţii despre dezvoltatorul respectiv.

Trebuie să se ţină seama de materialele folosite şi de raportul calitate-preţ. Nu ne putem aştepta ca la un preţ avantajos şi atractiv să avem parte de cele mai performante materiale sau tehnici de lucru. Trebuie să ţinem cont de acest raport calitate-preţ şi calitatea lucrărilor de bază - structura de rezistenţa să arate bine, să nu existe segregări, să nu existe acele desprinderi din structura de rezistenţă, să vedem din ce s-au făcut pereţii", a explicat Diana Micu, în emisiunea Totul despre bani, moderată de Mihai Ciobanu, la DCNews TV.

Emisiunea integrală, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel