"L-am iubit până în ultimul moment". Bordea, cu lacrimi în ochi, despre trădarea lui Spike, "fratele lui" și amantul fostei sale soții: "Când te văd că te și lauzi cu ce mi-ai făcut..."
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: captură video YouTube SPEAK
Sursa foto: captură video YouTube SPEAK
Cătălin Bordea a rupt tăcerea despre infidelitatea fostei sale soții, Livia, și trădarea "fratelui său", Spike, pe care spune că l-a iubit până în ultimul moment.

"S-a negat întotdeauna. Ajungi să te crezi tu nebun"

"Au fost nişte întrebări puse, la un moment dat, de către cei mai apropiaţi şi către mine şi către ea. S-a negat întotdeauna, până când ajungi să te crezi tu nebun. Este atât de departe gândul ăsta, încât ajungi la un moment dat să ţi se pară că jigneşti omul pe care îl întrebi. Ok, gata cu asta că se pare că... Ştii? Era de mult. Nu am exact timpul anume (n.r. de când a început Livia să-l înșele cu Spike). Băi, dacă faci un lucru, nu te lăuda cu aia. E un rău pe care îl faci, nu e o chestie bună. Tu te-ai băgat în casa unui om. (…)

Eu știam dinainte, nu din ziar. De la știrea oficială, nu am încercat să vorbesc cu el. Ce să vorbești? N-am ce să vorbesc. Eu am aflat cu două ore înainte să apară știrea. Eram la Praga. M-au sunat (n.r. jurnaliștii). Eu am fost cu ea până am divorțat, până la separarea finală. Când s-a dat la ziar (n.r. divorțul), era la două sau trei săptămâni după divorț. Nu ne mai înţelegeam. Nu exista (n.r. motivul infidelității) (...)  Eu am aflat cu două ore înainte să se publice ştirea. M-a sunat redactorul șef şi mi-a zis "crede-mă pe cuvânt, avem imagini. Te sun cu două ore înainte, pregăteşte-te pentru ele." (...) Eram la Praga. Când am văzut imaginile eu am negat, am zis că sunt făcute ele într-un fel. Creierul refuză să creadă până în ultima clipă", a povestit Cătălin Bordea, în podcast-ul lui Speak.

Sursa foto: captură video YouTube Nelu Cortea Officia

"Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu"

"Când te văd că te și lauzi cu ce mi-ai făcut că "ia uite ce i-am făcut fraierului ăla"... Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu. Nu e o figură de stil. Venea la noi acasă, împărţeam tot, îi dădeam haine, l-am ajutat să treacă peste multe momente grele, i-am fost alături”, a mai spus comediantul.

"Nu îţi pune nimeni pistolul la cap. Dacă tu ai nişte valori şi tu eşti fratele meu... Dacă văd că ea ridică coada, eu vin la tine şi îţi spun "vezi că am observat ceva", a spus Bordea.

Sursa foto: Facebook Spike

"Cel mai greu moment a fost când a plecat de tot de acasă"

"Un an am încercat să îmi salvez căsnicia. Un an am mers şi cu spectacolele şi aşa. Un an de zile am aflat veşti, plecam de acasă într-un fel, ea pleca. Când se deschidea cortina, eram plâns, eram terminat, praf. Şi urcam pe scenă şi mă încărcam cu energie de la oameni. (...) Cel mai greu moment a fost când a plecat de tot de acasă, când a venit să îşi ia toate lucrurile. Eu mă pregăteam să plec în turneu. Am ieşit pe uşă, m-am uitat în spate şi am văzut pentru ultima oară apartamentul cum îl ştiam”, a mai declarat Cătălin Bordea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel